Jump to content

Ajándékkal kér elnézést a Nintendo az Animal Crossing mobilos hibáiért

2017. 11. 23. 21:04

A Nintendo egyszerűen nem volt felkészülve kellően az Animal Crossing megjelenésekor a rajongók áradatára, amit most utólagosan némi in-game jóvátétellel korrigálna.

A Nintendo címei közül csak kevés mondhatja el magáról, hogy akkora sikere és közönsége lenne mobilon, mint az Animal Crossing-nak, ami megmagyarázhatja, hogy miért voltak olyan izgatottak a rajongókó az Animal Crossing: Pocket Camp csütörtöki megjelenése végett. Sajna a Nintendo mégse állt erre készen és a megjelenés után napokig nyögték a szerverek ennek a terhét, ezáltal sokak számára teljesen elérhetetlené téve a játékhoz való hozzáférést. A Nintendo mindennek fényében, direkt bocsánatkérésként 20 Leaf Ticketet (a játék in-game pénzneme) ajánlott fel, miközben igyekeztek felszámolni a szerveroldali problémákat.

Az ajándékba kapott Leaf Ticket és a bocsánatkérő üzenet is in-game érhető el, ami bár pompás gesztus, de mivel pont a bejelentkezéssel gyűlt meg sokaknak a gondja, így nehézkes lehet hozzájuk jutni.  Az Eurogamer azt is megjegyezte, hogy az Animal Crossing továbbra is változatos hibaüzenetekkel szórakoztatja a játékra vetemedő rajongókat, de vélhetően előbb utóbb a Nintendonak sikerülni fog kijavítani az összes zavaró kellemetlenséget.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)