Jump to content

Megjelenési dátumot kapott a The Walking Dead: Our World

2018. 06. 27. 19:01

A The Walking Dead: Our World, az AMC és a Next Games közös projektje hamarosan megérkezik az okostelefonokra, hogy aztán ott Pokemon Go stílusban nyomathassuk a zombihenteléssel vegyített túlélést.

 

Pokemon Go, csak zombikkal. Ez az ötlet pattanhatott ki valakinek a fejéből a Next Games-nél, méghozzá olyan komolysággal, hogy az AMC-nél is nyitott fülekre talált a dolog. Egy kiterjesztett valóságra épülő játékot álmodtak meg a srácok, amivel bejárhatjuk az egész világot, zombikat ölhetünk és a gyűjteményünkbe tehetjük őket, hogy aztán egyre hatékonyabb módszerekkel egyre veszedelmesebb zombikat küldhessünk vissza egy ráadás körre a túlvilágon, miközben néhány ismerős arcba is belefutunk.

Az ismerős arcok közé értendők olyan profi TWD túlélők, mint Daryl, Michonne, na és persze a jó öreg Rick.

A játék június 12-én jelenik meg. Ezt követően bármikor ingyenesen letelhetjük majd az Ap Store és a Google Play áruházakból, attól függően, hogy iOS-el vagy Androiddal nyomulunk. Addig is, ha többet szeretnénk megtudni a játékról, akkor keressük fel a hivatalos oldalát eme linken. Kellemes túlélést és sikerekben gazdag gyűjtögetést!

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)