Jump to content

iOS 14: drasztikus akkumulátorélettartam-csökkenést tapasztaltak a felhasználók

2020. 10. 12. 14:16

Az iPhone legújabb frissítése, az iOS 14 rengeteg újdonsággal szolgál, köztük egy olyannal is melynek nem feltétlenül örülünk. Van egy „bug”, amit már több felhasználó is jelentett az Apple-nek, mert drasztikusan lecsökkenti az akkumulátor élettartamát – olvashatjuk a Gizmodo oldalán.

Azonban van megoldás a hibára. Az elmúlt napokban többen jelentették az Apple felé, hogy az iOS 14 telepítése után hamar lemerül a telefonjuk, de nemcsak a telefonoknál jelentkezett ez a hiba, az Apple okosóráin is észlelték a gyors merülést.

Ezek után az Apple kiadott egy közleményt, amelyben több olyan hibáról ír, amikkel talán nem is találkoztak még a felhasználók. A dokumentumban pár tipp is szerepel, mellyel kiküszöbölhetjük az új frissítés adta gondokat. A közleményt ide kattintva olvashatjuk el.

A megoldásokat az Apple lépésről lépésre leírja, azonban elvégzése elég hosszas műveletnek bizonyul. Ezért reméljük, az Apple következő frissítésében kijavítja ezeket a hibákat és ezzel megspórol nekünk egy kis időt.

 

(Forrás: gamerguru.co.hu;itmozaik.co.hu;hirado.hu | Kép: pixabay.com)