Jump to content

Enderal – The Shards of Order: egy komoly Skyrim mod

2014. 12. 16. 12:00

Az Oblivion Nehrim: At Fate’s Edge mod-jának rajongói már ismerik a SureAI nevét, ám lehet, hogy nem hallottak még a dolog Skyrim-alapú rokonáról, az Enderal – The Shards of Order-ről, mely legalább egy pillantásra méltó. De inkább háromra. Vagy többre. Komolyan.

Az Enderal fejlesztése a Skyrimhoz már egészen korán, 2011-ben elkezdődött és ekkor még előreláthatóan 2015-re volt várható a kiadásra kész állapot.

Mit kell tudni az Enderal történetéről? Mindenek előtt le kell szögeznünk, hogy nem az Elder Scrolls tamrieli világában szerveződik a cselekmény. A fejlesztők szavaival élve „saját, teljesen önálló, Skyrimtól független univerzumában kap helyet a mese.” Első benyomásunk az, hogy egy masszív és szépséges, önálló játékról van szó.

Természetesen a Skyrimhoz készült modok és kiegészítők mennyisége már magában is lenyűgöző. A Creation Kit kiadását közvetlenül követő és a tegnap közzétett újdonságok egyaránt azok, amik frissen és szinte halhatatlanságban tartják a játékot. Az Enderal esetében beszéljen magáért a következő néhány videó és a készítők saját oldala.

http://sureai.net/projects/enderal/?lang=en

https://www.youtube.com/watch?v=KstWmmVMMIQ&list=UUN1U4B52UrYrib8qlOI-xRA

https://www.youtube.com/watch?v=rq5MvWjAOo8&list=UUN1U4B52UrYrib8qlOI-xRA

https://www.youtube.com/watch?v=cQog9lkyH8k&list=UUN1U4B52UrYrib8qlOI-xRA

Forrás: vg247.com

Fotó: nehrim.wikia.com és gatheryourparty.com

Írta: Ambróz Nóra