Jump to content

Tovább késik a Raven’s Cry, kalózos RPG játék

2014. 12. 16. 14:00

A Raven’s Cry kiadása sajnos újabb késedelmeket szenved el, jelentette be a TopWare Interactive. Jó hír a rosszban, hogy a kalóz tematikájú RPG az előző halasztásokhoz képest már csak egy egészen kicsivel fog többet késni.

A legutolsó késleltetés, amiről hallottunk októberben volt, melynek során a cég bejelentette, hogy a játék kiadását október 14-ről november 27-re tolták. Ehhez képest eredetileg már 2013 október 24-re is voltak ígéretek, melyek után 2014 májusa következett. Időközben a fejlesztés az Octane Games-ről a Reality Pump-ra szállt.

Most előre láthatólag a PC és Mac game 2015 január 28-ra várható, ám már a Linux és SteamOS verziókon is gőzerővel folyik a munka.

„Reméltük, hogy az általunk készített sötét kalóz-eposz elkészül időben az ünnepek előtt, ám sajnos egyelőre ki kell húznotok a Raven’s Cry-t a karácsonyi ajándéklistáról. Ennek ellenére azonban nem vagyunk hajlandóak elsietni semmit és nem kötünk a projekt megvalósítása során semmilyen kompromisszumot. Tehát úgy döntöttünk, hogy ennek a komplex RPG kalandnak még egy kis időre van szüksége, hogy biztosak lehessük abban, hogy minden penge kellőképpen éles lesz a startkor, úgy mond. Tartozunk ezzel rajongóinknak, akik már nagyon hosszú ideje várnak egy igazi izgalmas kalózélményre.”

A PlayStation 3, PS4, Xbox 360 és Xbox One verziók 2015 első negyedében érkeznek majd.

Forrás: vg247.com

Fotó: whatishub.com és konzolokszervize.hu

Írta: Ambróz Nóra