Jump to content

Hatalmas The Sims 4 update sok ingyenes tartalommal

2014. 12. 18. 10:00

A The Sims 4 legénysége folytatja jól megszokott eljárását, melynek során szépen csöndben kiadnak egy update-et, tele új, ingyenes tartalommal. Nincs ez másként a jelenlegi legújabb frissítés esetében sem, mely szintén gazdag újdonságokban.

A The Sims 4 1.3.18.1010-es verziója már elérhető és akárcsak a korábbi indulás utáni frissítések, ez is hemzseg a kipróbálnivaló új holmiktól.

A frissítés fókuszában úgy látszik, hogy a karrierek és a törekvések, célok állnak. Akadnak az újdonságok közt üzleti és atléta karrierek, ráadásul minden karriernek megvannak innentől a saját, egyedi kiegészítői. Ebbe beletartoznak ruhadarabok, lakásdekor, interakciók és jutalmak is. Ezen felül a Sim-ek innentől fizetett szabadságra mehetnek, mely lehet egyszerű kivehető szabadság vagy családi okok miatt történő kimaradás. Emellett néhány célt átalakítottak a visszajelzések tükrében.

Ezenfelül a Maxis kiadott egy rakásnyi karácsonyi-újévi témájú tárgyat, melyeket a főmenüben és galériában a megfelelő gombokra kattintva szerezhetsz meg. Ekkor ugyan egy ellenőrzésen keresztül kell menned, ám ingyenes tartalmakról van szó.

Van azonban még ezen kívül is néhány nagyszerű újdonság és frissen bekerült holmi, így ha a teljes listára vagy kíváncsi, látogass el az EA Support oldalára.

Forrás: vg247.com

Fotó: blog.games.com

Írta: Ambróz Nóra