Jump to content

GTA Online: hócsata Los Santos-ban

2014. 12. 20. 10:00

Megérkezett a részletes információ a Rockstartól, hogy milyen meglepetéseket is tartalmaz a Festive Surprise, mely hamarosan érkezik a GTA 5 különböző verzióira. Lássuk milyen karácsonyi mókával készültek idén Los Santos-ban!

Már ismerjük az fegyvereket, járműveket, ruhákat és tetoválásokat a csomagban, ám friss infó, hogy a hó és hócsaták is részei a pakknak, melyekhez tűzijáték is jár majd újév idejére mindazoknak ajándékként, akik bejelentkeznek karácsony este. A további események listája:

1. Havas napok: Ha élőben nem is lesz fehér a karácsony a san andreas-i előrejelzés szerint náluk nagyon is havas szentestére lehet számítani sok-sok hócsatával.

2. Karácsonyi különleges crate drop: Tartsd nyitva a szemed! Egészen január ötig különlegességek pottyanására számíthatsz, ezek egy része exkluzív tartalom.

3. Karácsonyi ajándékok: December 25-én este, amiko Los Santos-ban békésen csücsülsz lakásodban a karácsonyfa mellett ne feledd el megnézni az invertory-dat, melybe egészen biztosan ejtett valamit a Jézuska.

4. Újévi tűzijáték: üdvözöld kirobbanóan 2015-öt, melyhez tűzijátékokat karácsonyeste szerezheted be és egészen január 5-ig használhatod őket.

5. Fotóverseny: kapd le a karácsony legmeghittebb pillanatait vagy az újévi őrületet Los Santosban és vegyél részt a #FestiveSurprise akcióban. Januárban a legjobbakra egy GTA$1M ajándék vár.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra