Jump to content

A Star Citizen gratulál az Elite: Dangerous-nek

2014. 12. 22. 19:00

Sokak számára váratlan lehet a fordulat, hogy a Star Citizen legénysége kemény rivalizálás helyett barátságos gratulációval fogadta az Elite: Dangerous indulását és szimpatikusan üdvözölte a No Man Sky-t.

A Wing Commander és a Star Citizen alkotója, Chris Roberts gratulált az Elite: Dangerous indulásához a Frontier Developments-nek és David Brabennek, akik sikeresen útjára bocsátottak egy újabb űrhajó szimulációs játékot.

„Tudom, hogy a Star Citizen sok támogatója arra számított, hogy nagy lesz a versengés az Elite és köztünk, ám ennél messzebb nem is járhatnának a valóságtól” kezdte Roberts, majd hozzátette, hogy ő és Braben még segítettek is egymásnak pénzt gyűjteni projektjeik beindításához. „Ahelyett, hogy aggódnék az Elite vagy a No Man’s Sky miatt, inkább üdvözlöm őket. Már régóta ideje volt, hogy a Space Sim műfaj egy kis szeretet kapjon.”

A Star Citizen a tömeg támogatását kereső kampánya továbbra is fut és a legnagyobb az ilyenek közül. Jelenleg ott tartanak, hogy 67,3 millió dollárnyi támogatást szedtek össze 689 408 adakozótól.

Az Elite: Dangerous kiadására december 16-án került sor. Ha szeretnél többet megtudni a játékról, nézz utána a GameSpoton kiadott értékelésnek.

http://www.gamespot.com/elite-dangerous/

Forrás: gamespot.com

Fotó: devedge.wordpress.com és rockpapershotgun.com

Írta: Ambróz Nóra