Jump to content

Total War: Attila – az új sereg menedzsment

2014. 12. 29. 16:00

A Total War: Attila számos új részlettel és funkcióval bővítette arzenálját, ha a hadsereged mendzseléséről van szó. Az újdonságokat egy videó összegzi.

Az alábbi felvétel a Total War: Attila új opcióit summázza, melyeknek részeként megfigyelheted előrehaladásodat, szemmel tarthatod képességeidet, a katonáid feleségeit és társait valamint a velük járó bónuszokat. Az asszonyok például egyaránt gyakorolhatnak pozitív és negatív hatást is annak megfelelően, hogy kivel adod össze generálisodat.

Hasonlóképpen érdemes magasan tartani az Integrity mérőszámát, mely megakadályozhatja a polgárháborúk kitörését, a rómaiak úgyis kemény osztották a büntetést, amennyiben az szükséges volt. Abban az esetben, ha a csapatok egy kicsit túlértékelnék saját fontosságukat egy új opció biztosít lehetőséget a lázadó gondolatok letörésére. Játékosként innentől egy klikk a „Decimate” (tizedelés) gombra csodás hatással bír majd. Igaz ugyan, hogy ezzel kiirtod a sereged 10%-át, ám legalább megelőzöd a felkelést. Brutális módon.

A Creative Assembly ezenkívül a felhasználói felületet is alaposan átdolgozta, valamint számos olyan feature-t épített be, melyek meghatározhatják sikeredet vagy bukásod.

https://www.youtube.com/watch?v=URYYJfW0sPI

Forrás: incgamers.com

Fotó: onlysp.com és respwan.ninja

Írta: Ambróz Nóra