Jump to content

A Riot megjutalmazza 2014 pozitív játékosait

2015. 01. 07. 17:00

A Riot már jó ideje fáradozik azon, hogy tegyen valamit a League of Legends közösségében eluralkodott negatív hozzáállással és a játékosok körében gyakori agresszív viselkedéssel. Ezúttal azonban nem a rosszak büntetése következik, hanem a pozitív játékosok kapnak jutalmat hozzájárulásukért.

Az elmúlt éves LoL-karriered nem csak büntetést, de jutalmat is hozhat a számodra, ha játékos létedre sikerült tisztességes emberi lényként viselkednek csapattársaiddal szemben. A Riot döntése értelmében minden pozitív gamert az új év örömére egy mystery skinnel (meglepetés kinézettel) lepnek meg, akik teljesítik az ajándékfogadás teljesítményeit. Ez azt jelenti, hogy minimum 5-ös szintűnek kell lenned (summoner level 5) és lennie kell legalább 10 olyan kinézetnek, ami még nincs meg neked. Ezt azonban többségetek valószínűleg teljesíti, így az igazi kulcs feltétel, hogy 2014 egészét mindenféle büntetés nélkül kellett kibírnod.

Ez azt jelenti, hogy a kinézetet mindazok megkapják, akik az elmúlt évben nem kaptak eltiltást, sem pedig chat vagy más korlátozást.

A hírt a Riot saját fórumán és a Redditen keresztül közölte. Szándékuk szerint az ajándékkal köszönetet akarnak mondani mindenkinek, aki eddig jól viselkedett és bátorítani akarnak arra, hogy a jövőben tartsd meg ezt a szokásod, ugyanis hosszú távon további jutalmak és meglepetések várnak rád.

Forrás: vg247.com

Fotó: na.leagueoflegends.com és leagueoflegends.wikia.com

Írta: Ambróz Nóra