Jump to content

Még idén lesznek hírek az új Hitman játékról

2015. 01. 12. 18:00

A Hitman fejlesztője, az IO Interactive elárulta, hogy hamarosan híreket tudhatunk meg a sorozat folytatásáról. Hogy mikor kapunk infókat? Sajnos nem tudjuk, ám az IO szerint még idén meglepnek minket valamivel.

A Hitman rajongói már régóta epedve várják, hogy az IO felfedjen valamit a számtalan pletykától övezett legújabb Hitman játékról. A legtürelmetlenebbek egészen odáig merészkedtek, hogy Twitteren kezdtek el kérdezősködni, ahol meglepő módon azt a választ kapták, hogy még idén elkezdenek majd csordogálnia a hírek a legújabb Hitmanről.

Korábban már a Square és az IO is potyogtatott el hírmorszákat arról, hogy lesz még a Hitman-sorozatnak folytatása. Ennek ellenére egészen az Absolution 2012-es kiadása óta nem volt semmilyen konkrét információ a következő játékot illetően.

A pletykák természetesen szárnyra kaptak, még olyan hírek is terjengtek, hogy a következő Hitmant egyszerűen visszavonták, mely sejthetően az egyik oka annak, hogy ilyen sokat kellett várni arra, hogy bármi biztosat állítsanak.

Forrás: vg247.com

Fotó: officialplaystationmagazine.co.uk és gearnuke.com

Írta: Ambrz Nóra