Jump to content

Path of Exile: utolsó figyelmeztetés a csalóknak

2015. 01. 22. 16:00

A Path of Exile fejlesztője, a Grinding Gear Games végre meghúzta a határt és kiosztotta az utolsó figyelmeztetéseket, melyeket követően minden csalást tiltással büntetnek. Ehhez természetesen azt is definiálták, hogy mi minősül szabályszegésnek.

A tegnapelőtti nap folyamán összesen 3 912 aktív Path of Exile játékos kapott figyelmeztetést, amikor először bejelentkeztek a legújabb frissítést követően. Az indie fejlesztők fórumán található bejegyzés szerint ez volt az utolsó eset, hogy a csaláshoz használt szoftverekért csak figyelmeztetnek, ezt követően minden ilyenért azonnali és végleges eltiltást osztanak majd.

„Minden olyan incidens, ami a figyelmeztetések előtt történt utolsó esetként lesz kezelve, ám ezt követően minden olyan felhasználói fiókot, ahol illegális, csalásra használt szoftvereket fedezünk fel, azonnal törölni fogunk.” nyilatkozta az egyik fejlesztő.

Emellett azt is tisztázták, hogy mi számít csalásnak és mi nem. Nem tartoznak büntetendő kategóriába az egyetlen akciót végrehajtó gombok, (alt+F4, /oos parancs), illetve megengedhető minden olyan program, melyhez nem szükséges a kliens futtatása (például a Procurement). Ezenkívül azonban minden más tilos.

A Grinding Gear Games továbbá hozzátette azt is, hogy mivel sokan használtak programokat a játék életminőségének javítására (minimum alá butított grafika stb.), ezeket a problémákat ők maguk oldják majd meg, így nem lesz többé helytálló kifogás ez sem.

Forrás: vg247.com

Fotó: pathofexile.com

Írta: Ambróz Nóra