Jump to content

Kövesd a PAX South eseményeit a Twitch-en

2015. 01. 23. 10:00

Keveseknek adatik meg a lehetőség, hogy személyesen is részt vegyenek a PAX South nyüzsgésében, ám otthon ülve sem kell lemaradnod a legnagyobb szenzációkról a Twitch-nek köszönhetően, ahol a teljes programot élőben streamelik majd.

Ha úgy érzed, hogy a Pax South nem éri meg a túrát a hétvégén San Antonio-ig, akkor is bekapcsolódhatsz az eseményekbe a Twitch-en keresztül.

Köszönhető a szolgáltatás partnereinek, az HP-nek, a Super Evil Megacorp-nak, a Blizzard-nak és a Turtle Beach-nek, a Twitch paneljei ott lesznek és közvetítenek majd a Main Theatre és a Falcon Theatre valamennyi eseményéről.

A stream emberei ezenkívül jelen lesznek a legnagyobb show-k helyszínén is. Képviselőik Jon Carnage, Marcus “djWHEAT” Graham, MANvsGAME, Swiftor, Jordan “Soma” Tayor és TheJustinFlynn folyamatosan interjúkat készítenek a kiadókkal, fejlesztőkkel és a tartalmak szülőatyjaival, mely tevékenységükön kívül a Heroes of the Storm privát béta kulcsaiból és a Hearthstone: Heroes of Warcraft kártyapakkjaihoz való kódokból is elejtenek néha egyet.

A Twitch pénteken party-t is szervez, melyre már nyitott a regisztráció.

Kövesd az eseményeket a Twitch-en a PAX Portal-on keresztül és készülj fel mindenre előre a Twitch Blogon található teljes menetrenddel.

Forrás: vg247.com

Fotó: kotaku.com és houstongamedev.com

Írta: Ambróz Nóra