Jump to content

15 perc The Witcher 3 stream a Twitch-en ma

2015. 01. 26. 14:00

Január 26-án, hétfőn, azaz ma a The Witcher 3: Wild Hunt játékmenetéből egy újabb 15 percet nézhetsz meg, ha figyelemmel kíséred a GOG.com Twitch csatornáját.

A fejlesztők ezúttal nem csak bepillantást engednek a játékba, de egy rövid ideig hajlandóak a közösség kérdéseire is válaszolni. Ezenkívül a játékmenet is végig kommentár mellett zajlik majd. A kérdésekre élőben a Twitter chaten keresztül a játékmenet egyik vezető designere, Damien Monnier és egy szint designer, Miles Tost válaszolnak majd.

A stream a mai napon, közép-európai idő szerint este nyolckor lesz.

A CD Projekt emellett a streamadás bejelentésével egyidőben azt is közzétette, hogy még egy okot tudnak adni arra, hogy előrendeld a The Witcher 3-at. Ez nem más, mint a The Witcher: Reason of State, mely egy interkatív digitális képregényes könyv lesz, melyet exkluzív bónuszként csomagolnak ahhoz a sok minden jóhoz, amit a GOG.com máris beígért.

A sajtó elsőkézből szerzett tapasztalatai alapján a hét folyamán már érkeznek majd kritikák, ugyanis a média emberei végre kipróbálhatják majd a sokak által várt játékot. A földi halandóknak azonban a The Witcher 3: Wild Hunt-ra még májusig kell várni akár PC-re, akár PS4-re, akár Xbox One-ra szeretnék beszerezni a játékot.

http://www.twitch.tv/GOGcom

Forrás: vg247.com

Fotó: youtube.com és bgr.com

Írta: Ambróz Nóra