Jump to content

Az inXile bejelentette a The Bard’s Tale 4-t

2015. 01. 27. 10:00

A The Bard’s Tale 4 nemrégiben került bejelentésre az inXile Entertainment vezérigazgatója, Brian Fargo által a PAX South rendezvényének egyik eseménye során.

Azt érdemes tisztázni mindenek előtt, hogy a The Bard’s Tale-ről nem esett valójában említés. Ennek ellenére azonban mindenki kitalálhatta magától is, hogy miről is van szó, amikor a Wasteland 2 projekt feje, Chris Keenan bejelentette, hogy a csapat elkezdett dolgozni „egy másik RPG játékon, melyet már jó ideje követelt a közönség.”

Fargo erre válaszolta a Twitteren, hogy a The Bard’s Tale 4-t innentől lehet hivatalosan bejelentettként kezelni, majd hozzátette, hogy személy szerint roppant izgatott, hogy részt vehet ilyesmiben.

A játék a The Bard’s Tale 3 folytatása, mely 1988-ban lett kiadva. Az eljövendő game egy „hagyományos körökre osztott csatarendszerrel” rendelkezik majd a Gamespot szerint, akiknek volt olyan szerencséjük, hogy maguk is részt vettek az eseményen.

A további részletek később lesznek csak bejelentve, egyelőre annyit tudunk, hogy a játékot közösségi támogatásből szeretnék finanszírozni, melyhez már gyűjtik az alapot a Kickstarter-en.

Forrás: vg247.com

Fotó: en.wikipedia.org és gameswalls.com

Írta: Ambróz Nóra