Jump to content

Lehetséges Hearthstone Blackrock Mountain kiegészítő

2015. 03. 01. 16:00

Előfordulhat, hogy a Hearthstone következő frissítésének központi tematikája a World of Warcraft Molten Core raidje lesz, már amennyiben a Hearthpwn-on posztolt adatbányaszott információk korrektek.

A legújabb patch adatai közt bányászgatva bukkantak rá, hogy három új borítólap is készülőben van, melyek közül az egyiket Molten Core-nak hívják. Az információk azt sugallják, hogy ezt a Blackrock Mountain kiegészítő előrendelésével szerezheted meg.

Egy másik fedőlapot Ragnaros nevével jelöltek, aki a Molten Core utolsó nagy ellenfele volt, ám Ragnaros-ról máris készült egy Legendary kártya a Hearthstone-ban, így minden valószínűség szerint egy rangsorolt játékkal megszerezhető dekoratív hátlap téma lesz csak.

A harmadik fedőlap a Golden Celebration néven fut (“golden celebration cardback” a fájlok közt) ez lehetséges, hogy a Gold rang elérésével lesz megszerezhető, ám a mások azt tippelik, hogy azoknak jár, akik kizárólag arany lapokból állítanak össze dekket.

Ez egyelőre csak spekuláció, biztosat a Blizzard a PAX Eastre tervezett bemutatója után tudunk mondani. Az esemény során a cég nem csak a Hearthstone: Heroes of Warcraft újdonságait viszi majd színpadra, de az Overwatch és a Heroes of the Storm rajongói is számíthatnak egy kis meglepetésre.

Az ígéretek szerint a bemutatón „izgalmas, új kártyákról” is hallhatunk, melyeket a rendező, Eric Dodds prezentál.

Forrás: vg247.com

Fotó: wowwiki.com és fr.wowwiki.com

Írta: Ambróz Nóra