Jump to content

Hearthstone: Blackrock Mountain csomag áprilisban

2015. 03. 07. 14:00

A Hearthstone: Heroes of Warcraft új kiegészítő csomagját, a Blackrock Mountain Adventure pakkot a Blizzard a tegnapi nap folyamán jelentette be a PAX East eseményén. Az újdonságokat először áprilisban próbálhatod ki.

A tartalmak közt olyasmik szerepelnek, mint a Dark Iron törpök, tűzelementálok, sárkányok és maga Ragnaros, a Firelord. Azoknak, akiknek sikerül legyőzni az összes gonoszt, 31 kártyát adnak jutalmul, melyeket a Blackrock Mountain vidéke és lakói inspiráltak.

A Blackrock Mountain kiegészítő áprilisban jelenik meg, melyből hetente egy szárnyat csinálhatsz meg a hónap folyamán. Ahhoz, hogy részt vehess a kalandban vagy 700 játékbeli aranyat kell feláldoznod, vagy kb. 7 dollárt/eurót kell fizetned szárnyanként. Amennyiben az egész pakkot egyben szeretnéd megvenni, úgy 25 eurót kell a játékra költened.

Az előrendelés március 19-től elérhető, mely mellé egy exkluzív borítólapot kapsz. A kiadás további részletei és az indulás pontos dátuma az elkövetkező hét folyamán kerülnek bejelentésre.

A Hearthstone-t nem csak PC-n, de Android tableteken és iPaden is kipróbálhatod.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra