Jump to content

Lady Sylvanas és két új csatatér a Heroes of the Stormban

2015. 03. 07. 16:00

A Blizzard a PAX Easten a Heroes of the Storm MOBA számára beígért bejelentésről sem feledkezett meg. Kiderült, hogy két új csatatér, a Tomb of the Spider Queen és a Sky Temple mellett a Warcraftból Sylvanas is csatlakozik a kipróbálható karakterekhez.

A legújabb Battleground, a Tomb of the Spider Queen egy viszonylag kicsi térkép, sötét zeg-zugos belsőtérrel. A játékosok itt drágaköveket gyűjthetnek az ellenfél minionjainak megölésével, melyeket arra használhatnak, hogy megidézzenek egy hullámnyi Webweaver-t, azaz hálószövő pókot, melyek megtámadják ellenfeleiket. Amennyiben egy játékos hal meg, úgy ő is ilyen köveket ejt el, melyeket az ellenség felvehet.

A másik csatatér a Sky Temple, mely nagyobbacska és a legfontosabb feladatok az ösvényeken kívül érhetőek el. A csapatoknak periodikusan harcolniuk kell az ősi templomok elfoglalásáért, le kell győzniük az őröket és el kell pusztítaniuk az ellenfél erődítéseit.

Ami Sylvanas megjelenését illeti: a karakter erősen DPS-fókuszáltnak tűnik, jelentős Siege damage-dzsel, melyet jól kiegészít az ellenfél tornyainak és minionjainak elátkozása és a felettük való irányítás átvétele. A képességeinek a fejlesztők a Withering Fire, Shadow Dagger, Haunting Wave, Wailing Arrow és Possession neveket adták.

Az alábbi videók linkjeire kattintva megnézheted saját szemeddel az új tartalmakat, míg ha több információt szeretnél, látogass el a hivatalos oldalra.

Tomb of the Spider Queen: https://www.youtube.com/watch?v=gXdLXomv_Jg

Sylvanas: https://www.youtube.com/watch?v=ZfKUZo0H5ss

Forrás: vg247.com

Fotó: heroesofthestorm.wikia.com és us.battle.net

Írta: Ambróz Nóra