Jump to content

A Pillars of Eternity gondjait orvosolja az 1.03 patch

2015. 03. 29. 10:00

Az Obsidian Entertainment már tervezi a Pillars of Eternity első javítását, melyet a jövőhétre ígértek. A tapasz számos bejelent problémára szeretne megoldást nyújtani.

Amíg a patch még készül, addig a fejlesztők igyekeznek kerülő utakon keresztül megoldásokkal szolgálni a fennálló problémákra.

Az ismert gondok közt előfordul FPS-zuhanás, a játék csak rendszergazdaként indítható vagy összeomlik 32-bites operációs rendszerrel, a kísérő állatok beragadnak a falakba vagy láthatatlanná válnak, folytonosan ismétlődik az SFX, állandóan késik a szinkron vagy a zene, problémák fordulnak elő a hátizsák megnyitásánál valamint nem lehet néha menteni a játékban. Ezeken kívül néhány ritkább bug is előfordul.

Az 1.03-as patch kiadását a március 30-ai hét folyamán tervezi a cég, ám ha addig szükséged van valamilyen kerülő megoldásra, akkor ezen a fórumon nézhetsz szét tanácsokért.

Ezenkívül egy gyakran ismételt kérdéseket megválaszoló poszt is készült, valamint egy másik oldalon leírhatod az általad tapasztalt problémákat.

A Pillars of Eternity ezen a héten került kiadásra és már elérhető Linux, Mac és Windows változatokban, melyek eddig nagyon pozitív kritikákat vonzottak.

Forrás: vg247.com

Fotó: vg247.com és gamechannel.hu

Írta: Ambróz Nóra