Jump to content

A Path of Exile kiegje április 20-án kezdi a bétát

2015. 04. 12. 12:00

A Path of Exile kiegészítőinek sorában a legújabb The Awakening zárt béta tesztelése mindössze nyolc napon belül kezdetét veszi, melynek során számtalan újdonságot és egy teljes új sztori fejezetet próbálhatnak ki a tesztelők.

Az oldalon már zajlik a visszaszámlálás az eddigi legnagyobb Path of Exile kiegészítő bétájának kezdetéig, melyre te is jelentkezhetsz ezen a linken. Chris Wilson szerint ugyan először csak korlátozott számban fognak játékosokat meghívni a tesztelésre, ám a béta 6-8 hete alatt folyamatosan bővítik a kört.

A Gamepedia számos információval szolgál a hatalmas frissítést illetően, melyben a jelenleg három fejezetből álló történet négy részesre bővül (Act 4), megjelenik egy sor képességeket adó és támogató kő (11 skill és support gem), 9 vadonatúj boss fight és csaknem 90 egyedi tárgy (unique item) vár majd megtalálásra.

Emellett a játék életminőségén is igyekeztek javítani a fejlesztők, mely a HUD megújulásában és a desync-problémák megoldásában tűnik fel legszemetszúróbban.

Nézd meg a kiegészítő korai állapotát tükröző videót:

Forrás: vg247.com

Fotó: pcgamer.com és zam.com

Írta: Ambróz Nóra