Jump to content

Mortal Kombat X: férj hozzá a zárolt karakterekhez

2015. 04. 17. 12:00

Ha a Mortal Kombat X játékosai közül azokhoz tartozol, akik magabiztosan képesek és hajlandóak egy kicsit belenyúlni a játék fájljaiba, akkor megoldhatod magadnak, hogy a zárolt karaktereket is kipróbálhasd, mint Rain.

A Mortal Kombat X-ben egy sor karakter található, akiket különböző módon szerezhetsz meg, máskülönben csak ellenfélként fordulhatnak elő a játékban. Ennek ellenére azonban, ha nagyon szeretnél Rainnel, Barakával és társaikkal játszani, akkor ezt is megteheted, csupán egy kis ügyeskedésre van szükség.

A Redditre XVermillion tette fel a trükköt, mely néhány mappa átnevezéséből áll főként (link). Ennek köszönhetően átverheted a Mortal Kombat X-et és a nem játszható karakterek adatai kerülnek át az általad kiválasztottak helyére.

A dolog nem tökéletes és nem működik sajnos konzolokon, emellett nem árt egy biztonsági mentés mielőtt nekiállsz piszkálni a dolgokat, ám ha minden jól megy kipróbálhatsz egy sor zárolt karaktert.

Az alábbi videóban Rain-t láthatod akció közben a training mód során, noha a játék éppen azt gondolja, hogy Shinnok a játékos karaktere. Ez azonban nem akadályozza abban, hogy Rain modelljét és képességeit használja.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra