Jump to content

Witcher 3: nincs töltőképernyő és az Ultra beállításról

2015. 04. 28. 16:00

A The Witcher 3 fejlesztője, a CD Projekt RED meghívott egy sor YouTube felhasználót, hogy vessenek egy pillantást érkező RPG-jükre, mely kiválóan szerepelt. Emellett szó esett arról is, hogy a Witcher 3-ban nem lesznek töltőképernyők, hacsak nem használod a gyorsutazás opciót.

Már csak hetekre vagyunk a The Witcher 3: Wild Hunt kiadásától (május 19.), így a hype lassan eléri tetőfokát. Nem csoda, ha irigyelsz mindenkit, akinek kezébe kerül az előnézet. A szerencsések egyike volt ImAnderZEL is, akinek videója azért érdekes, mert 1080p-ben 60 fps-se csodálhatod az Ultra beállítását szépségét, ha Chrome-ot használsz. Az eredmény még tetszetősebb, ha hozzátesszük, hogy egyetlen GTX 980 kellett hozzá és ez még csak az optimalizálatlan béta volt.

Másik hírünk, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt nem tartalmaz majd töltőképernyőket, ha nem használod a gyorsutazás opciót. Igaz ugyan, hogy a hatalmas játék bővelkedik helyszínekben (városok, falvak, épületek és a vadon), ám a CD Projekt RED szerint ha csak vándorolsz gyalogosan, sosem fogsz töltőképernyőkbe botlani. A töltésre csak akkor kell várnod, amikor elindítod a játékot, betöltesz egy mentést, meghalsz vagy a gyors utazást használod.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra