Jump to content

Magicka: Wizard Wars trailer őrült PvP akcióval

2015. 04. 29. 14:00

A Magicka: Wizard Wars egy ingyenesen játszható spin-offként készült az Arrowhead mókás lövöldözős játékához, melyet már te magad is kipróbálhatsz. Ha mégis kételyeid lennének, nézd meg nálunk az indulási trailert.

A Paradox North által fejlesztett Magicka: Wizard Wars három játékmódot tartalmaz. Az egy-egy-elleni párbajok mellett négyfős csapatok összecsapását is kipróbálhatjátok, sőt harcba szállhatok a Soul Harvest módban is. Ez utóbbiban a bázisotok védelme és az ellenfél bázisának megsemmisítése a cél, míg némi NPC részvétel is keveredik a csatába. Ezt a leírást hallva, valamilyen MOBA-szerű dologra számítunk, ám lehetséges, hogy teljesen rossz nyomon járunk.

A Magicka legfontosabb alapjaitól nem tér a el játék. Barátaid minden további nélkül (véletlenül vagy szándékosan) lelőhetnek, míg a varázslatok hatalmas kínálata garantálja, hogy a csata bármelyik pillantában elszabadulhasson a színtiszta káosz.

Az alábbi trailer egy kis bemutatót nyújt a szikrázó élményből. Csatlakozz a mókához a Steamen vagy a Wizard Wars weboldalán keresztül.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra