Jump to content

Érkeznek a Samsung White győzelmét ünneplő kinézetek

2015. 04. 30. 16:00

A League of Legends kinézeteket alkotó csapata ezúttal sem feledkezett meg hagyományairól, így érkeznek a legújabb világbajnok, a Samsung White diadalát megörökítő kinézetek. Ismerkedjünk meg Singed, Rengar, Talon, Twitch és Thresh vadonatúj SSW kinézeteivel!

A Samsung White a League of Legends történetének egyik legjobb csapata volt. Míg DanDy és Mata jogosan kaptak rengeteg elismerést a team domináns, szinte hibátlan teljesítményéért a 2014-es világbajnokság során, a többi poszton is igazi szupersztárok szerepeltek.

Looper valódi, sokoldalú toplanerként mutatkozott be a versenyen, ahol összesen kilenc különböző bajnokot játszott. Pawn bebizonyította, hogy a világ talán legjobb midese mindazoknak, akik ezt nem hitték el, beleértve Bjergsent és Dade-t is. Míg Imp aggresszív, roamolós ADC stílusával nyűgözött le sokakat.

A Riot Games számára minden bizonnyal nehéz döntés volt meghatározni, melyik bajnok szolgáltak igazán a Samsung White játékosainak védjegyéül, ám az elkészült kinézetek méltó módon hirdetik a csapat győzelmét. A lista a következően alakul:

- Looper: Singed (750 RP) - videó

- DanDy: Rengar (750 RP) - videó

- Pawn: Talon (750 RP) - videó

- Imp: Twitch (975 RP) - videó

- Mata (MVP): Thresh (975 RP) - videó


Mindegyik Samsung White kinézet május 14-én, a Mid-Season Invitational után kerül be a játékba. Az MSI valamennyi jegye mellé a vásárlók egy SSW, Fnatic, SKT vagy TPA kinézetet választhatnak mindennap, amikor ellátogatnak az eseményre.

Forrás és fotó: na.lolesports.com és surrenderat20.net

Írta: Ambróz Nóra