Jump to content

Változások az EU LCS-ben

2015. 05. 01. 16:00

Az LCS szezonok közti változások tánca máris megkezdődött, melynek legújabb körében Rekkles csapatot váltott, Krepo visszavonult és az Origen egy új edzővel bővült. Most, hogy a Summer Split már csak hetekre van tőlünk, minden team igyekszik minden tőle telhetetőt megtenni azért, hogy biztosítsa sikerét az ötödik szezon második felében.

Miután elhagyta első csapatát, hogy csatlakozzon az Elements-hez, Martin “Rekkles” Larsson úgy látszik, meggondolta magát és visszatér a Fnatic-hoz, ahol a jelenlegi AD Carry (lövész), Pierre “Steeelback” Medjaldi helyét veszi át. Egyelőre azonban a csapatban még Steeelback fog szerepelni a Mid-Season Invitational versenyén, melyet követően Rekkles váltja a hivatalos kezdő ötösben a Summer Splitre való felkészülés során.

Azt követően, hogy felbontotta szerződését a Roccattel a múlt hónapban, Titus “Ducky” Hafner új otthonra talált az EU LCS-be frissen érkező Team Origennél. LCS szereplést már a Summer Promotion Tournament során biztosító csapat egyelőre csak egy az analízésért felelős személlyel rendelkezik, így Ducky a vezetőedző szerepét tölti majd be, ám egyelőre az LCS Summer Split első hetéig még próbaidőn van.

Mitch “Krepo” Voorspoels egy ideje az Elements csapatát erősítette support (támogató) játékosként, ám a szünet alatt bejelentette visszavonulását, mely azonnal érvénybe is lépett. Krepo indoklásában az érdeklődése elvesztése mellett az is szerepelt, hogy szeretné karrierjét inkább az analízis és közvetítés irányában folytatni.

Mindenkinek sok sikerét kívánunk új céljai eléréséhez!

Forrás és fotó: newsoflegends.com, leagueoflegends.wikia.com és summoners-inn.de

Írta: Ambró Nóra