Jump to content

Érkeznek az Elite: Dangerous Steam kulcsok

2015. 05. 10. 16:00

A Frontier Developments bejelentette, hogy az Elite: Dangerous játékosai hamarosan megkapják Steam kulcsaikat, melyek érkezésére május 28-át követően számíthatnak.

A fejlesztők közösen dolgoztak a Valve-val egy olyan lehetőségen, mely megoldja a játékosok számára, hogy összekössék létező Frontier és Steam fiókjaikat.

„Hamarosan mindenkinek adunk a Steam kulcsot, aki megvette az Elite: Dangerous-t az EliteDangerous.com boltján keresztül és igényt tart rá, valamint mindenki számára elérhető lesz ez a lehetőség, aki a jövőben tőlünk vásárolja meg a játékot.” állt a közlemény a fórumon.

„Mindig is értékeltük, ha valaki egyenesen tőlünk vásárolt, hiszen így többet fordíthatunk az Elite: Dangerous támogatására és fejlesztésére, ám tudjuk, hogy régi játékosaink és támogatóink szeretnek a Steamen keresztül játszani, így azt tartottuk igazságosnak, ha mindenki számára elérhetővé tesszük a lehetőséget, nem csak az újonnan érkezőknek.”

Május 28-tól a játék megvásárlói Steam kulcsot is kapnak, míg azok közt, akik korábban szerezték be a játékot visszamenőleg kerülnek kiosztásra a kódok. Az aktiváláshoz szükséges információkat a fórumokon közlik még május 28-a előtt.

Az Elite: Dangerous április óta megvásárolható a Steamen.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra