Jump to content

Május 19-én jön a Life is Strange harmadik része

2015. 05. 16. 16:00

Már úton van a Life is Strange epizódokra osztott kalandjának második folytatása, mely Chaos Theory címmel kedden, május 19-én jelenik meg. Van néhány szaftos infónkkal azzal kapcsolatban, hogy mi következik, de vigyázz, spoilerek is akadnak a cikkben!

Valahol ott tartottunk, hogy Max és Chloe éppen Rachel Amber eltűnését vizsgálják, amikor egy kisebb betörést kénytelenek elkövetni a campus-on a válaszok után kutatva, így Prinicipal Well irodájában is körbeszaglásznak egy kicsit.

Amellett, hogy sikerül néhány újabb titkot előásniuk, felfedezik, hogy Max egy újabb módon is képes használni erejét, melyre eddig nem gondoltak. Ez legalábbis érdekesen hangzik.

Ideje, hogy elvarrj minden szálat, ha még csak az első két epizód valamelyikével küzdesz, ugyanis bármilyen rettenetes döntéseket hozol, azok el fognak kísérni az új rész során is. Ez azonban nem indok arra, hogy minden lépésedet megkérdőjelezd, mert azzal csak őrületbe kergeted magad, amit saját tapasztalatunk alapján mondva, nem érdemes.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra