Jump to content

Sikert sikerre halmoz a Perception a Kickstarteren

2015. 06. 28. 12:00

Az általunk korábban bemutatott, vak hősnővel játszható Perception formabontó koncepciója a Kickstarteren is nagy sikert aratott, így nem csak a szükséges alapösszeget termetette elő a cég közösségi támogatásból, de két különleges mód is készül a lelkesedés jutalmaként.

A Deep End Games Kickstarter projektje sikerrel zárult, így máris jó úton van a Perception. A kampány ideje alatt 4357 támagotó felajánlásaiból 168 041 dollár gyűlt össze, így bőségesen megvan a 150 000 dolláros első cél. A támogatásgyűjtés azonban itt még nem ér véget, ugyanis újabb célok kerültek fel az oldalra.

Amennyiben összejönne 350 000 dollár megszülethetne egy PS4 verzió is, míg 400 000 dollárnál elindulna a fejlesztés Xbox One-ra.

Az alábbi videóban a kreatív vezetés felelőse, a Irrationalnél 12 évet töltött veterán, Bill Gardner mutatja be a Silent Night Mode-ot, mely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy válasszanak a „beszédes Cassie” közt és a „csak a sztori lényegét közlő” hősnő közt. Egy másik viedóban ezen a linken megismerkedhetsz a Mode 7-nel, mely a retró divatból merített inspirációt és a Perceptiont a régi 16-bites játékok világába repíti vissza.

A Deep End Games májusban jelentette be a játékot, melynek során egy vak nő, Cassie szerepében fedezhetsz fel egy kísértetjárta házat. A Perception 2016-ban jelenik meg valamikor.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra