Jump to content

Visszaszámol a Baldur’s Gate weboldala

2015. 06. 29. 16:00

A Beamdog fejlesztésében készülő Adventure Y bemutatására már csak 12 napot kell várni egészen július 9-ig legalábbis, ezt sejteti a Baldur’s Gate weblapján megjelent visszaszámláló óra.

A PCgamesN fedezte fel nemrégiben az oldalon egyszercsak felbukkant számlálót, melynek lejárását követően valószínűleg egy Twitch streamre számíthatunk, mely bemutatja az új játékot. Mindez az oldal forráskódjából derült ki, ám nem feltétlenül érdemes készpénzként kezelni.

Az Adventure Y fejlesztésének bejelentésére januárban került sor, melyben megtudhattuk, hogy a játék a Baldur’s Gate: Enhanced Edition és a Baldur’s Gate 2: Enhanced Edition közötti szakadékot foltozza majd be.

A Beamdog annyit sejtetett a dologgal kapcsolatban előzetesen, hogy igazán „izgalmas tervük van a kiadásra” és „valami olyan nagyra készülnek, mint soha korábban.”

Mellékes információ a fejlesztők háza tájáról továbbá a Project: Beartrapről, mely szintén a Beamdog műhelyében készül, hogy az utóbbi játékról is híreket kapunk még az idei nyár folyamán.

Forrás és fotó: vg247.com

Írta: Ambróz Nóra