Jump to content

A Heroes of the Storm EU selejtezőről lemarad Zeratul

2015. 07. 29. 13:00

Egy nagyobb hiba került a rendszerbe, mely sajnos lehetetlenné teszi, hogy Zeratul szerepeljen a Heroes of the Storm bajnokság profi meccsein.

A hibát kihasználó játékosok (mint ahogy az a beágyazott videóban látszik) sokkal gyorsabban mozoghattak, mint az normális lett volna, így komoly veszélybe került a játék egyensúlya, hiszen mindenféle hátulütő nélkül bevethető a trükk. A bug előidézhető a Shadow Assault mozdulat használata során, melynek ideje alatt, amennyiben megfelelő pillanatban váltasz célpontot, úgy a roham sebessége nem csökken.

A karakter rajongóinak azonban nincs semmi okuk az aggodalomra. A Blizzard szóvivője a Kotakunak azt nyilatkozta, hogy Zeratul eltiltása átmeneti és mihamarabb szeretnék egészséges állapotban ismét versenyeken látni.

„Már meghatároztuk a hiba forrását, mely lehetővé tette Zeratulnak, hogy a kelleténél sokkal messzebbre jusson a Shadow Assault használatával és már kiadtuk a mai nap folyamán a hotfixet is. Emiatt tehát Zeratul csak a mai EU selejtező során lesz kitiltva, ám a következő eSport eseményre már minden a legnagyobb rendben lesz vele.”

Ebből is látszik, hogy nem egyszerű fenntartani az egyensúlyt a fejlesztők számára egy eSport játékban, ahol a balanszt nem csak a designeri túlzások, de a hibák is romba dönthetik.

Forrás és fotó: vg247.com
Írta: Ambróz Nóra