Jump to content

HotS XP bónusz a kezdőknek

2015. 07. 30. 16:00

Mindig is szeretted volna kipróbálni a Heroes of the Stormot, ám a megfelelő alakalom még nem érkezett el? Ne várj tovább, itt az idő!

A Heroes of the Storm fejlesztéséért felelős Blizzard szeretné még inkább magához csábítani az új játékosokat, így ezúttal bónusz XP-vel csalogatja egyébként is kezdőbarát játéka felé a kíváncsiakat.

A mai naptól kezdődően mindazok, akik belépnek és játszanak egyszer kezdőként augusztus 4-e előtt, azok egy ingyenes Stimpack csomagot kapnak, melyet hét napon át tartó bónusz XP-re és szintén bónuszként beszerezhető aranyra válthatnak be, mely segítségükre lehet néhány új karakter gyors feloldásában.

Ezt a Blizzard még megfejeli egy kicsit a barátság erejével persze. A Battle.neten megjelent poszt szerint, akik ismerőseikkel egy csapatban játszanak első meccsük során, azok egy további 50%-os „barátbónuszt” kapnak megszerzett tapasztalati pontjaik mellé.

A Heroes of the Storm egyébként is melegen üdvözli a kezdőket. Varázsa főként egyszerűsége, hiszen nem kell előrehaladásod érdekében egy sor tárggyal vacakolnod és a meta sem olyan rigorózusan szigorú, mint sok más MOBA esetében. Amennyiben sikerül egy barátodat rábírni, hogy első néhány játékodon kalauzoljon végig, úgy jelentős előnyre tehetsz máris szert, melyet ideje kihasználni!

Forrás és fotó: vg247.com
Írta: Ambróz Nóra