Jump to content

Warhammer: End Times – Vermintide – Waywatcher

2015. 09. 29. 12:00

A Warhammer: End Times – Vermintide karakterei között előfordul egy fürge, kecses elf íjász is többek között, ám ezúttal korántsem a fákba szerelmes, hippi szinten békés  és végtelenül ráérős elftípusról van szó. Kerillian igazi badass.

A legújabb Warhammer: End Times – Vermintide videóban megismerkedhetünk a Waywatcher karakterrel, Kerilliannal és az általa képviselt játékstílussal.

Noha a játékok egy része hajlamos támogató szerepet sózni az íjászok nyakába vagy éppen védtelen DPS-gépezetekként alkalmazza őket, addig a Waywatcher egyik típusba sem tartozik. Kerillian tökéletesen életképes önmagában is, ám ennek ellenére semmit sem veszít halálos mivoltából. Ahogy korábban is mondtuk: badass.

Egyre nehezebb eldönteni, melyik karakter bőrébe bújva próbálnánk ki legszívesebben a Warhammer: End Times – Vermintide-ot, hiszen mindegyik figura roppant izgalmasnak tűnik. Ha esetleg Kerilian nem nyerte el a tetszésedet, ajáljuk figyelmedve a korábban bemutatott Witch Huntert. A játék PC-re október 23-án jelenik meg.

Forrás és fotó: vg247.com
Írta: Ambróz Nóra