Jump to content

Ascendency címmel érkezik a Path of Exile negyedik kiegje

2015. 11. 29. 16:00

A Grinding Gear Games nemrégiben büszkén bejelentette az eredetileg csak Diablo-szerűségéről ismert, ám azóta nagyra nőtt Path of Exile negyedik kiegészítőjét Ascendency címmel, mely 19 új klasszal, fejtörő-ügyességi feladatokkal valamint természetesen új tárgyakkal és skill gemekkel érkezik.

Az Ascendency névadó újdonsága az Act 3-as városban, Sarn City-ben található nőszobor lábától indul, mely a kiegészítő érkezését követően egy vadonatúj helyszínt, Izaro császár labirintusát nyitja meg a játékosok előtt. A játékba új mechanizmusként érkező csapdákkal, vérszomjas lényekkel és fejtörőkkel telezsúfolt terepen kell majd a száműzötteknek keresztül verekedni magukat, míg végül megküzdhetnek magával a császárral az Ascendency pontokért és speciális kraftlehetőségekért.

A labirintus teljesítését követően a játék alap hat klassza három további Ascendency klassz közül választhat, melyek specális opciókkal, a karakterek egyes aspektusait nagyban erősítő pontokkal bővítik a játék amúgy is terebélyes skill fáját (pl.: a képen is látható Necromancer specializáció a Witch számára). Míg a többség három Ascendency klassz közül választhat, addig a Scion játékosoknak ez a lehetőség nem adott, ugyanis a Scion csak egy, egyelőre be nem jelentett specializációval rendelkezik.

A labirintus naponta változó térképén és folyamatában változó boss fightján azonban nem csak a pontok miatt érdemes végig küzdeni magadat. Izaro császár legyőzésével különleges kraftlehetőségeket is kapsz, melyekkel a kesztyűket, cipőket és sisakokat ruházhatod fel implicit tulajdonságokkal (pl.: x% esély, hogy a Discharge skill használata során nem veszíted el a crage-aidat.)

Ismerkedj meg a terjedelmes kiegészítővel az alábbi, nemrég kiadott trailer során vagy ismerkedj meg a már bejelentett Ascendency klasszokkal ezen a linken keresztül:

Forrás és fotó: vg247.com
Írta: Ambróz Nóra