Jump to content

Gears of War és Killer Instinct PC-re 2016 első felében?

2015. 12. 29. 16:00

Ahogy arról már korábban szó esett, készül a Gears of War: Ultimate Edition és a Killer Instinct PC portja, ám újdonság ezzel szemben, hogy a fejlesztők már most egy 2016 eleji megjelenést rebesgetnek.

A Microsoft azóta leszögezte, hogy a Killer Instinct Season 3 2016 márciusában kezdődik, amikortól a játék Windows 10 verziója is elérhető lesz, így a port megjelenése bőven belefér az év első felébe. A Gears of War: Ultimate Edition ezzel szemben fix kiadási dátum nélkül lebeg továbbra is a szemünk előtt.

Eredetileg az idei E3 során jelentette be a Microsoft a Gears of War: Ultimate Edition és a Killer Instinct portjainak érkezését, ám azóta sem részleteket, sem dátumokat nem közölt a cég, noha számos rajongó lelkesen érdeklődött a dolog iránt.

Ezzel szemben nemrégiben az Xbox vezetője, Phil Spencer válaszolt egy kérdésre, miszerint még március előtt lehetőségünk nyílik-e játszani. Spencer ugyan nagyon diplomatikusan úgy fogalmazott, hogy „már nem kell sokat várnunk”, mégis sokakban újraéledt az év eleji megjelenés reménye.

Bízzunk benne, hogy hamarosan pontos kiadási dátumokról adhatunk majd hírt.

Forrás és fotó: vg247.com
Írta: Ambróz Nóra