Jump to content

Kérdezz, a Path of Exile fejlesztői válaszolnak!

2015. 12. 30. 16:00

A Path of Exile fejlesztéséért felelős Grinding Gear Games csapata mindig is jó kapcsolatot ápolt a közösséggel, melyet szeretnének továbbra is megtartani. Közvetlenségük jeleként pedig most lehetősége nyílik minden játékosnak feltenni a szívét leginkább nyomó kérdést egyenesen a fejlesztőknek.

A Grinding Gear Games legénységének tagjai már várják a kérdéseidet. Nincs más teendőd, mint szépen megfogalmazni (angolul), hogy mit szeretnél tudni és posztolni a kérdést ebben a fórum threadben a játék hivatalos oldalán. A fejlesztők az összegyűlt kérdésekre egy válogatás formájában válaszolnak majd a jövő hét folyamán.

Noha a kérdések többsége eddig a játék különböző mechanizmusait érintik, ennek ellenére a más területeket érintő felvetéseket is szívesen fogadja a csapat. Ha szeretnéd megtudni, hogyan sikerült a GGG-nek betörni a játékiparba vagy milyen játékokkal múlatják a fejlesztők a szabadidejüket, itt az ideje, hogy rákérdezz! Természetesen a játék hamarosan érkező, új kiegészítőjével, az Ascendency-vel kapcsolatos kérdések is megengedettek és a fejlesztők mindenre válaszolnak is, ami nem kimondott műhelytitok. Kíváncsian várjuk a válaszokat!

További hír a Path of Exile következő kiegészítőjével kapcsolatban, hogy megérkeztek a nagyobb támogatói csomagokat megvásárlók (Sovereign és Ascendency Supporter Packok) Art Printjei, így egy sor vadonatúj szépséges képet láthatunk az új kiegből. A 16 különböző kép közül az első nyolcat ezen a linken nézheted meg, míg a második adaggal hamarosan frissítjük a cikket.

Forrás és fotó: pathofexile.com
Írta: Ambróz Nóra