Jump to content

Kínába folytatja terjeszkedését a Path of Exile

2016. 10. 22. 16:00

A Grinding Gear Games a világ legnagyobb játékokkal foglalkozó vállalatával, a Tencentel állapodott meg. Az összefogás eredménye pedig, hogy a Path of Exile előtt megnyílik a több millió új játékossal kecsegtető Kínai piac.

A SuperData év eleji adatai szerint a Path of Exile a világ 19. legnépszerűbb free-to-play MMORPG-je. Azóta több sikeres kiegészítő is megjelent a játékhoz. A legutóbbi nagyobb tartalomfrissítés, az Atlas of Worlds a mi tetszésünket is elnyerte. A GGG csapata folyamatosan fejleszti játékát, a játékot, amelyet sokan a Diablo és Diablo 2 játékok igazi spirituális utódjának tekintenek. Hack & Slash rajongókat akarunk bosszantani, akkor dobjuk be témaként a PoE és a Diablo játékokat, hogy hasonlítsák össze. Igazából nincs értelme. a Path of Exile önmagában véve egy nagyon jó játékká nőtte ki magát az évek alatt és erre a Tencent is felfigyelt. Mindenek hála a brazíliai debütálás sikere után a már most is több millió játékossal rendelkező PoE újabb hatalmas piacot hódíthat meg. A kínai játékosokhoz is eljut végre a PoE élmény.

Kínában az üzleti modell és a cenzúra miatt néhány dolog másképpen néz majd ki a játékban, de hogy siker lesz, azt már most borítékolhatjuk. A kínai játékosok imádják a versengést és a Path of Exile erre bőven kínál lehetőséget.

A játék maga PC-ről játszható és Steam-en is elérhető, ahol pozitív értékelések tömkelege fogadja az embert. Jelenleg épp Halloween event van. A free-to-play modellnek köszönhetően bárki kipróbálhatja a játékot, garantáltan nem fog csalódni, ha nyitott a stílus felé.

(Forrás: pathofexile.com Kép forrása: pathofexile.com)