Jump to content

Hello Neighbor – Próbáld ki az Alfa verziót!

2016. 12. 28. 14:49

Eljött az idő! Végre mi magunk is betörhetünk a barátságtalanul titkolózó kertvárosi szomszédunkhoz. Elvégre mégsem járja, hogy nem tudjuk mit rejteget a pincéjében.

A Hello Neighbor egy amolyan lopakodós, birtokháborítós, élőben otthon ne próbáljátok ki, de még a szomszédnál se játékmenettel kecsegtető indie amorf izé. Célunk bejutni a kertvégi szomszédunk pincéjébe és kideríteni annak sötét titkait. Csakhogy a szomszéd se ma jött a falvédőről. Ha elkap minket, akkor nekünk annyi! Eddig nem nagy kaland. A játék igazi apropója a mesterséges intelligencia lesz, ami elvileg minden egyes korábbi próbálkozásunkból tanulva igyekszik majd mindenféle csapdákkal megállítani minket hősi küldetésünk beteljesítésében.

Hogy a Hello Neighbor mennyire jó játék lehet, ha minden benne lesz, amit a fejlesztők ígértek, arrol már itt írtunk részletesebben. A játék várós, de addig is lehetőségünk van kipróbálni az alfa verzióját. Ne számítsunk tökéletes játékra, ne feledjük, hogy ez egy alfa. Ha nem szeretünk bugokkal szenvedni, akkor inkább csak nézzük meg az alábbi 10 perces videót a pre-afla verzióról.

Ha mégis a saját szemünkkel akarjuk megnézni magunknak a játékot, akkor néhány dolgot nem árt tudni. Maga az Alfa 1 verzió az, ami ingyenesen hozzáférhető. Ez tartalmazza a játék alapját és néhány mechanikát. Ez csak egy töredéke annak, mai a teljes játék lesz. Továbbá csak 64-bites verzióval működik és a játék véget ér, ha sikerül lejutnunk a pincébe.

Az Alfára való regisztráláshoz ide kell ellátogatnunk. Maga a teljes játék valamikor 2017 nyarán fog megérkezni. Addig is jó szórakozást!

(Forrás: helloneighborgame.com Kép forrása: helloneighborgame.com)