Jump to content

24 óra se kellett a Pillars of Eternity 2: Deadfire büdzséjének összekalapozásához

2017. 01. 28. 17:53

Tekintve a Pillars of Eternity népszerűségét, talán senkit se lep meg különösebben, hogy készül a folytatás, de az azért megér egy misét, hogy mennyi idő alatt szedték rá össze a pénzt.

A Pillars of Eternity 2: Deadfire tegnap lett bejelentve, és az Obsidian Entertainment a Fig szolgáltatásán keresztül szerette volna a közösség segítségét kérni a projekt finanszírozáshoz. Kérték, hát megkapták. 1,1 millió dollár volt a kitűzött cél, de már most 1,39 millió dollárnál járunk, ami azt jelenti, hogy egy nap se kellett és összejött a hiányzó pénz a rajongóktól. A cikk írásának pillanatában 12903 lelkes támogató hozzájárulásával számolt a projekt és a számuk egyre csak pörög felfelé, akárcsak a hozzájárulás összege. Well Done!

A következő pénzbeli cél 1,4 millió dollár, aminek elérése esetén minden karakterosztály kap két alosztályt. Az Obisidan hamarosan frissíti a Figes kampányoldalt, szóval érdemes lesz szemmel tartani. Alább pedig a videó, amiben megköszönik az eddigi hozzájárulást a fejlesztők.

A Pillars of Eternity 2: Deadfire egy izometrikus, party alapú RPG, amit Linux, Max és PC platformokra fejlesztenek.

 
(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)