Jump to content

Path of Exile – Legacy Challenge League relikviák

2017. 02. 28. 19:16

Csupán néhány napra vagyunk a Legacy Challenge League kezdetétől, amivel többek között egy különleges új tárgy kerül játékba. Egy kulcs az Ancient Reliquary-hoz, ahol ritka és értékes tárgyakat kaparinthatnak meg az arra érdemesek.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Legacy Challenge League nem lesz egy egyszerű menet, de cserébe rendkívüli és ritka tárgyakat újíthatunk majd be. A GGG csapata a League Stone-ok kombinálásán kívül egyéb finomságot is készített nekünk. Ilyen lenne példának okáért az Ancient Reliquary nevű hely. Erről a helyről osztottak most meg némi plusz infót a fejlesztők.

Először is azt érdemes tisztázni, hogy hogyan juthatunk oda. Az Ancient Reliquary meglátogatásához szükségünk lesz egy Ancient Reliquary Key-re, ami persze csak nagyon kicsi eséllyel fog potyogni. Ha azonban mégis vagyunk olyan szerencsések, hogy beszerezzünk egyet, akkor a térképekhez hasonlatosan a Map Device segítségével tudunk portált nyitni vele az új területre. A portálon áthaladva egy hatalmas ládikát fogunk találni, ami egy egyedi relikviát fog rejteni. Ezek a relikviák a sima unique tárgyaktól eltérő, zöldes keretet kapnak. A relikviák nem feltétlen lesznek jobbak statra a sima unique változatuknál, de Divine Orb segítségével ezen változtathatunk, sőt akár a gyengítésük előtti statokat is beállíthatjuk egy kis szerencsével.

Az Ancient Reliquary-ból megszerezhető relikviák zöme a Path of Exile történetének ikonikus tárgyai. Még ha nem is feltétlen mind része a jelenlegi meta buildeknek, de mindegyiknek komoly nosztalgikus értéke van. Persze egyes tárgyak, mint például az Aegis Aurora sose mennek ki a divatból.

Ha kíváncsiak vagyunk a tárgyakra, akkor erre az oldalra látogassunk el.

(Forrás: pathofexile.com Kép forrása: pathofexile.com)