Jump to content

Path of Exile – Néhány nap és indul az új liga

2017. 02. 28. 11:30

Hamarosan indul a Legacy Challenge Leauge. amivel megünnepelhetjük a Path of Exile eddigi 17 ligáját és szert tehetünk néhány olyan régebbi tárgyra, amik már jó ideje elérhetetlené váltak.

Nem lesz piskóta az új Legacy Challenge Leauge. Játékosként úgynevezett League Stone-okat kell majd gyűjtenünk a szokásos játékkörülmények között. Mindegyik kő egy korábbi specifikus ligához fog kötődni. Ezekből a kövekből tudunk majd egy speciális játékon belüli felületen hármat aktiválni. Ez pontosan azt jelenti, amire gondolunk. Egyszerre három ligának a hatása lesz aktív. Őrületesen nehéz lesz? Meglehet, de a lehetséges jutalmakért megéri.

A liga kövekhez egyedi statok tartoznak majd. Például szert tehetünk olyan Breach Challenge League Stone-ra, ami extra breach pontokat biztosít a pályán. A mapokhoz hasonlóan ezeket a köveket lehetőségünk lesz elcserélni más játékosokkal, az értékük pedig nagyban fog függni attól, hogy milyen ligához tartoznak és milyen egyedi statokkal rendelkeznek.

A Legacy Challenge Leauge március harmadikán indul. Nem lesz egyszerű menet, de nagyon érdekes lesz, plusz segít megválaszolnunk egy régóta dédelgetett kérdést: Melyik liga volt eddig a legjobb?

(Forrás: pathofexile.com Kép forrása: pathofexile.com)