Jump to content

Ark: Survival Evolved – 4 új teremtmény és még több TEK tech

2017. 03. 01. 13:16

Az Ark: Survival Evolved PC verziója frissült egyet v255-re, de ez most több mint egy sima bug fix patch. Új jószágok és némi kis extra technológia vált elérhetővé a játékban.

Az új TEK cuccok között igazi finomságokra lelhetünk. Akad itt néhány új épületelem, egy „TEK Forcefield”, ami egy dinamikusan bővíthető erőteret takar, és még némi kedvünk-kényünk szerint szabályozható automatikus ajtó.

Persze a frissítés fő attrakciói a játékba kerülő élőlények. Szám szerint négy új vadállatról beszélünk, amiket mintha csak arra találtak volna ki, hogy letépjék a békésen túlélni vágyó emberkék fejét.

Electrophorus Beluadomito – Egy a kardhalakkal rokon élőlény, ami elektromossággal sokkolja leendő vacsoravendégeit a távoli vadászmezőkre. A törzsek arra használták őket, hogy nagyobb vízi állatokat ejtsenek el a segítségükkel.

Microraptor Gnarilongus – Leginkább egy hüllő képű madárra hasonlít. A Microraptor egy ördögi ragadozó, ami gyakorlatilag mindent két lábon járó kajának néz (beleértve az embereket is), ami méretében azonos vagy kisebb hozzá képest. Képes ugrani és gyorsan szalad. Nem csak falkában, de egyedül is komoly veszélyt jelent. Kiképezve pofás kis hátas lehet belőle.

Ammonitina Multiamicus – Az egyike a legkülönlegesebb tengeri élőlényeknek. Olyan, mint egy nautilus csak sokkal nagyobb. Eddig ismeretlen okból, ha támadás ér egy Ammonitinat, akkor az az összes közeli tengeri jószágot felbőszíti. Aki le szeretne teríteni egy ilyet, az jobb, ha tudja, komoly kihívásra vállalkozik. A jutalom se rossz. Az állat epéjéből egy egyedülálló feromonnal bevont dárda készíthető.

Thylacoleo Furtimorsus – Más néven az „erszényes oroszlán”. A Thylacoleo a sziget vörösfenyő erdejének őshonos ragadozója. Harapása erősebb bármely szárazföldi emlős harapásánál. Éles fogaival egykettőre szétkap bárkit és bármit. Szeret lesből, felülről az áldozatai nyakába ugrani és úgy letépni a fejüket a nyakukról.

Ne feledjük, ha találkozunk az új lényekkel: Mindegyik roppant halálos. A frissítés már él. Az alábbi videóban megnézhetjük a lényeket magunknak.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)