Jump to content

Quake Champions – Megmutatkozott az első pálya és egy új hős

2017. 03. 11. 12:03

A Quake Champions kész visszatérni a reflektorfénybe. Kezdetnek egy ismerős hangulatú pályával és egy Nyy nevű új bajnokkal próbálják felkelteni a figyelmünket.

Ha esetleg nem emlékeznénk rá (mert mostanában nem nagyon hallatott magáról), akkor a Quake Champions a Bethesda egy PC-re tervezett shootere, ami a klasszikus Quake formulával és egyedi képességekkel rendelkező hősökkel szeretne meghódítani minket. A játéról az idei PAX East rendezvényen végre több információt is megosztottak, illetve egy bemutató videót.

Az új trailer a Blood Covenant nevű pályából ad nekünk némi ízelítőt, amin a játék egyik játszható karakterével mutatnak be nekünk a fejlesztők. Nyx egy igen mozgékony hős. A Ghost Walk képességével képes a dimenziók között ugrálni, miközben láthatatlan és sebezhetetlen. Ez a képesség nagyszerűen használható támadásra és védekezésre egyaránt. Nyx passzív képessége a Wall jump, ami önmagáért beszél. Ennek a hősnek 100 HP-ja és 75 páncélja van, míg a sebessége 270.

Nyx képességeinek bemutatására tökéletes helyszínként adódott a Blood Covenant nevű map. Ezt a pálya a Quake 3 Arena The Camping Grounds újragondolásán alapul, így a rutinos Quake játékosoknak már ismerős lesz egy-két forduló.

Ha felkeltette a játék az érdeklődésünket, akkor a zárt bétájára itt jelentkezhetünk.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)