Jump to content

3,5 millió példányt adtak el a Cities: Skylines játékból

2017. 03. 12. 12:24

Ami a játék értékesítését illeti A Cities: Skylines egy hatalmas mérföldkövet ért el. 3,5 millió példányon sikerült eddig túladni, amit a fejlesztők egy ingyenes DLC-vel ünnepelnek.

Két évvel ezelőtt, március 10-én debütált az azóta legendássá vált városépítő játék, a Cities: Skylines. Ez alatt a két év alatt sikerült 3,5 millió példányt eladni a játékból, ami egyáltalán nem kis teljesítmény egy ilyen szimulátortól.

A játékot fejlesztő Colossal Order csapata is úgy érezte, hogy van mit ünnepelni és ezért minden kedves játékosuk számára összedobtak egy ingyenes DLC-t. Az free DLC 3 új épületet tartalmaz, amit a kínai építészet ihletett. Ennek megfelelően a csomag a Pearls from the East nevet viseli.

A Cities: Skylines rajongók hamarosan (ha minden igaz még ebben a hónapban) újabb expanzió érkezését remélhetik kedvenc játékukhoz. A következő kiegészítő a Mass Transit lesz, amely nevéhez hűen újfajta tömegközeledési lehetőségekkel fogja tovább színesíteni ezt a már így is rendkívül összetett játékot.

A Cities: Skylines elérhető PC-re és Mac-re, illetve készülget az Xbox One verzió, de arra még várni kell picit.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)