Jump to content

Településeket importálhatunk és exportálhatunk ezzel a Fallout 4 moddal

2017. 03. 14. 16:26

MI lenne, ha ahelyett, hogy órákon át tervezgetjük és építgetjük Fallout 4-ben a településünk, inkább csak beimportálnánk egy szimpatikus változatot a játékba? Megmondom én, hogy mi lenne: Praktikus.

A Fallout 4 mod felhozatala elképesztő. Annyi féle érdekes texturát és funkciót kínálnak, hogy gyakorlatilag megunhatatlanná teszik a játékot. Persze vannak különösen hasznos darabok, mint például amiről most fogunk beszélni.

Az egyszerű és nagyszerű mod neve szimplán csak Transfer Settlements, és pontosan azt is tudja, mint amit a neve sugall. Exportálhatunk és importálhatunk vele településeket. Ezeket külső fájlban tárolja és olyanok, mint a tervrajzok, ezért ezt a nevet is kapták.

A mod honlapján lehetőségünk van másokkal megosztani az alkotásaink. Érdemes szétnézni. A blueprint fájlokat a Data\F4SE\Plugins\TransferSettlements\blueprints elérési útvonalon fogjuk megtalálni a Fallout 4 telepítési könyvtárában. A mod már biztos ebből kitaláltuk, de csak PC-re elérhető. A fájlokat pedig itt tudjuk beszerezni.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)