Jump to content

World of Warcraft – Tomb of Sargeras Trailer

2017. 03. 25. 12:09

Itt a következő World of Warcraft trailer a Blizzard-tól. Mondhatni semmi különös, csak a szokásos minőségi cucc, amitől feléled az emberben a játék iránti függősége.

A Blizzard nem csinált különsebben nagy hírverést a 7.2-es patch mellé járó új trailernek, de azért már így is milliós nézetség felett jár a Youtube-on. Broken Isles hősei újra harcba készülődnek. Ez alkalommal Kil’jaeden szúrja a nemes bajnokok szemét, akivel a Tomb of Sargeras nevű instában kell majd leszámolniuk. Tudjuk. Ez az a nagy zöld förmedvény ott a Legion kieges map sarkában, ami előtt az a sok rosszarcú betyár sorakozott eddig minden különösebb hepaj nélkül. Na most úgy néz ki meghívnak minket bulizni.

A Tomb of Sargeras az a Broken Shore-nél felhúzott épület, amit Guardian Aegwynn arra használt, hogy Sargeras Avatarjának maradványait tárolja, miután az vereséget szenvedett 800 évvel az Első Háború előtt. A Draenor-on tett kitérőnk és Gul’dan ügyeskedése nyomán most a mi utunkat is keresztezi ez az ősi létesítmény.

(Forrás: wowhead.com Kép forrása: wowhead.com)