Jump to content

Heroes of the Storm – Új hős érkezik az online arénába

2017. 03. 31. 12:52

Bár Heroes of the Storm fronton most minden figyelem a 2.0-ás frissítéssel érkező új jutalmazási és szintlépési rendszerre irányul, azért közben jön egy új hős is, méghozzá végre ismét a Diablo univerzumból.

A legújabb Heroes of the Storm hős Cassia lesz, az Askari nép harcos amazonja. Cassia megváltozott miután összezúzta a Világkövet. A fiatal amazon első kézből tapasztalata meg a pusztító terrort.

Cassia miután néhány kiváló hős társaságában legyőzte Diablot és testvéreit hazatért, hogy népét vezesse. Most pedig, mint egy agresszív játékstílust űzők számára kiváló választásként szolgáló ranged assassin bukkan fel újra a látóterünkbe a Heroes of the Storm mezején. Ugyanakkor Cassia nem a szokásos papír vagyok, védjetek meg és megölők mindenkit koncepcióra épül. Cassia traitje az Avoidance gyakorlatilag tankká teszi. Lényege, hogy mozgás közben kiadós armor buffot és 65%-kal csökkentet sebzést kap be, így igazán csak akkor válik sebezhetővé, ha sikerül megállítani. Azért nem kell vele folyton szaladgálni, támadni is lesz időnk, miközben a Blinding Light képességünkkel bevakítjuk az ellenfeleinket. Ez a képesség fél másodperc után hat a kijelölt területre, amin belül 2 másodpercre vakítja meg az ellenfeleket. A bevakított ellenfelek 15%-kal több sebzést kapnak. A fő támadóképességünk a Lightning Fury. Ez egy 175 sebzést okozó dárda, ami az első ellenfél eltalálása után kettéválik és további két közeli ellenfélnek okoz fájdalmat. Az áldozataink becserkészéséhez pedig ott a Fend, amivel nekirohanhatunk a kijelölt célpontnak. Ezzel azért majd óvatosan kell bánni, nehogy ott fogjanak minket vacsora vendégnek és mi legyünk a vacsora.

Ultiból Cassianak is kettő közül választhatunk. A Ball Lightning egy az ellenfelek között 6x ide-oda pattogó gömbvillám, amely minden egyes alkalommal 200-at sebez. A másik lehetőségünk a Valkyrie, amely szó szerint egy valkűrt idéz, aki házhoz visz Cassianak egy kijelölt ellenfelet, miközben fél másodpercre stunol mindent é mindenkit az útjában.

Alább mindezt vizualizálhatjuk a videó megtekintésével, vagy megolvashatjuk a battle.net-en.

(Forrás: battle.net Kép forrása: battle.net)