Jump to content

Ha Little Nightmares előrendelésben gondolkodunk, akkor irány a GOG

2017. 04. 19. 18:34

Hamarosan kijön a Tarsier Studios nagy gonddal nevelgetett indie csöppsége, a Little Nightmares. De, hogy ne legyen olyan magányos az új szerzemény, a GOG a Playdead egyik legjobb játékát is mellé adja, ráadásul teljesen ingyen.

z

Indie horror játékokból nehéz minőséget találni, de azért évről évre becsúszik egy igazán jó. Idén például a Little Nightmares, előtte meg ott volt a Playdead csapatától az Inside. Ha utóbbi eddig kimaradt volna, akkor először is szégyelljük el magunkat, aztán van egy jó hírünk: Ha május 12. előtt előrendeljük a Little Nightmares játékot a GOG oldalán, akkor ajándékba egy Inside is a miénk lesz.

A Little Nightmare főhőse egy aprócska lány, aki sárga viharkabátban császkál fel-alá. A játékos feladata, hogy segítsen neki megszökni az öt fogságban tartó szörnyeteg elől.

A Little Nightmare 19,99 dollárért rendelhető elő a GOG oldalán és utána már hozzá is láthatunk a díjnyertes Inside történetének kibogozásához. Ha már korábban megrendeltük az oldalról a Little Nightmares-t, akkor sincs gond, mert visszamenőleg akkor is megkapjuk az ajándékot.

A Little Nightmares ebben a hónapban, április 28-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)