Jump to content

A legendás Half Life 2 és a virtuális valóság találkozása

2017. 05. 13. 11:37

Újra, immár testközelből élhetjük át a City17 disztópikus atmoszféráját a virtuális valóságban, hála egy csapat modder fantasztikus munkájának, akik Oculus és HTC Vive kompatibilisé varázsolták nekünk mindén idők egyik legjobb FPS játékát.

A Steam Greenlight-on találkozhatunk azzal a Half-Life 2: VR móddal, ami nem szimplán játszhatóvá teszi nekünk a jó öreg HL2-t Oculus és Vive VR szemüvegekkel, de többek között HDR és teljes VR UI támogatással is megspékelték. A felsorolt funkciók és újítások között ilyet is olvashatunk, hogy „realistic interactions with remodeled weapons”. Ez azt jelenti, hogy a játékosok képesek lesznek úgyszólván manuálisan tárazni az újramodellezett fegyvereket.

A mod jelenleg még csak készül, de ha befejezik, akkor mindeki számára ingyenesen elérhető lesz, aki birtokolja az eredeti Half Life 2, Half Life 2: Episode 1 & Half Life 2: Episode 2  verziókat a Steamen.

A fenti Greenlight linken dobhatunk egy felfelé álló hüvelykujjat a projektnek, hogy ezzel is elismerésünket fejezzük ki a fejlesztőknek és köszönetet mondjunk ezért a lenyűgöző munkáért.

 
(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)