Jump to content

Elindult a Dreadnought PC-s open bétája

2017. 05. 17. 18:16

Jöhet egy kis űrcsatározás fickós űrhajókkal a Yager-től? Akkor van egy jó hírünk! Mostantól bárki belevetheti magát egy ilyen mókába, mert megnyitott kapuit a Dreadnought  bétája.

Ha korábba már próbára tettük a játékot a zárt béta időszak alatt, akkor jobb ha felkészülünk némi változásra. A játék jelentősen átalakult, de ezt a mai naptól bárki meg is nézheti magának.

Az open béta indulásával együtt a Ixion nevű új pálya is bekerült. Ez a Dreadnought eddigi legnagyobb mapja, ami a Szaturnusz holdjához, a Titánhoz visz minket.

Jelenleg a játékban több mint 50 kipróbálható űrhajó áll a játékosok rendelkezésére, amelyeket 5 különféle osztályba sorolhatunk. A játék egyébként free-to-play lesz, de vásárolhatók lesznek benne Hero Shipek, illetve hajókra szerelhető kozmetikai felszerelések.

A bétában való részvételhez nem kell mást tennünk, mint 15 GB szabad helyet csinálni a vinyón, majd ellátogatni a játék hivatalos weboldalára. A Dreadnought zárt bétája ugyancsak elérhető PS4-re, amire ha jelentkezni szeretnénk, azt szintén a fenti linken tehetjük meg.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)