Jump to content

Path of Exile: The Fall of Oriath – Újabb érdekes képek a készülő expanzióhoz

2017. 05. 31. 16:09

Úgy tűnik szépen halad a Grinding Gear Games a Path of Exile eddigi legnagyobb expanziójának, a The Fall of Oriath-nak a fejlesztgetésével. Meg is osztottak néhány művészi rajzot a játék új fejezeteinek főellenségeiről.

 
A Path of Exile következő kiegészítőjében nem csak Oriath és Wraeclast teljesen új területeire látogathatunk el, de közben veszélyes új szörnyekkel és hatalmas, erőteljes istenségekkel is megütközünk majd. Ez jól hangzik és már nagyon várjuk, hogy elkészüljön vele a GGG, aki eddig mutatott is már nekünk egy keveset a játékból. Láthattuk például néhány NPC megújult karaktermodelljét, egy jó kis boss fightot, no és persze a kiegészítő külön oldalát, ahol egy jól megkomponált kedvcsináló trailerrel is találkozhatunk. Most pedig néhány készülő boss concept art-ját osztotta meg velünk a csapat, beleértve High Templar Avarius-t az Act 5-ből, Brine King-et és Abberath-ot az Act 6-ból és Ralakesh-t az Act 7-ből.

Az új kiegészítővel összesen 24 új főellenség kerül be, ezek közül néhányat többlépcsős ütközetben kell legyőznünk. A bossokon túl rengeteg új terület, tárgy, ellenség és skill gem érkezik a The Fall of Oriath expanzióval. A fejlesztők ígérete szerint ez lesz az eddigi legnagyobb tartalmi frissítés a játék történetében, ráadásul még az idén június-július környékén megkapjuk.

(Forrás: vg247.com Kép forrása: vg247.com)